Vold, førerkortbeslag og «innbruddsforsøk»: Dette skjedde mens du sov

Travel natt til lørdag for politiet i distriktet.

DEL

(iFinnmark) Fredag kveld stanset Utrykningspolitiet i Hammerfest en mann i 30-årene etter mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Han ble fremstilt for blodprøvetaking, og politiet oppretter sak på forholdet.

UP var også på plass i Akkarfjord fredag kveld. Der målte de en mann i 20-årene kjørende i 104 km/t i 60-sonen. Sånt blir det førerkortbeslag av, og politiet oppretter sak.

I løpet av natta har politipatruljer stanset flere kjøretøy med ulovlig solfilm på bilene, nærmere bestemt tre kjøretøy i Kirkenes og to i Alta. Førerne har fått bot og pålegg om å fjerne solfilmen.

OGSÅ I NATT: Jordskredet pågår ennå: Deler av gamle E6 har rast ut

I Kirkenes ble det også mottatt klage på høy musikk i natt, og politiet dro til stedet for å få slutt på bråket. Senere natt til lørdag rykket en patrulje ut etter melding om at en fremmed person prøve å ta seg inn på en privat adresse. Personen skal ha gått til feil adresse og ble sendt hjem av politiet.

På et utested i Hammerfest ble en person slått i ansiktet. Der har politipatruljen vært på stedet og oppretta sak. Politiet kom også der over en mann i 50-årene som urinerte på offentlig sted. Også her er det oppretta sak og mannen ble bortvist fra sentrum.

Også i Hammerfest sentrum kom politiet over et håndgemeng mellom to personer i natt. De fikk stanset de og bortviste begge de involverte fra sentrum.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken