Hektisk natt for politiet: Fyll, narkotika og høylytt krangling

DEL

(iFinnmark) Kirkenes: klokken 23.20 melding om en mann i 20-årene som er vanskelig utenfor et utested. Politiet til stede og vedkommende blir bortvist fra sentrum for kvelden. Dette er noe han etterkommer.

Kirkenes: En mannsperson i 30-årene innbrakt til arrest etter ordensforstyrrelser og ikke etterkommet politiets pålegg om å forlate sentrum.

Alta: Politiet gjennomførte rundt midnatt en trafikk kontroll på E6. 11 biler kontrollert. Ingen reaksjoner.

Politiet i Finnmark har gjennomført restaurant besøk flere steder i Finnmark. Alt ok og god stemning.

Honningsvåg: Klokken 01.30 ble en mann i tenårene bortvist fra sentrum etter å ha vært i klammeri ved et utested.

Hammerfest: Klokken 01.30 ble en kvinne i 20 årene anmeldt for ordensforstyrrelser og forulempning av offentlig tjenestemann i Hammerfest sentrum. Bortvist fra Hammerfest sentrum.

Hammerfest: I løpet av natten ble 3 personer i slutten av tenårene og i 20-årene anmeldt for bruk og besittelse av narkotika. Etterforskes videre.

Hammerfest: melding om en overstadig beruset og vanskelig person i Hammerfest sentrum. Vedkommende var borte ved politiets ankomst.

Bjørnevatn: klokken 03.15 var politiet i Bjørnevatn og avsluttet en fest. Pålegg om at det skulle være stille resten av kvelden.

Hammerfest kl. 03.30: melding om overstadig beruset person som ikke klarer å komme seg hjem for egen maskin. Kjørt hjem av politiet

Artikkeltags