Tidenes valgsending på iFinnmark – hele valgkvelden direkte

Klare for valg: iFinnmark sender direkte fra den gamle trykkekjelleren i finnmarkenbygget under valgkvelden den 11. september. Fra venstre: Ole Gunnar Onsøien, Terje Barlien, Anniken Sandvik og Alf Helge Jensen

Klare for valg: iFinnmark sender direkte fra den gamle trykkekjelleren i finnmarkenbygget under valgkvelden den 11. september. Fra venstre: Ole Gunnar Onsøien, Terje Barlien, Anniken Sandvik og Alf Helge Jensen Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

iFinnmark direkte leverer den mest omfattende valgdekningen noensinne.

DEL

(iFinnmark) Valgkvelden blir det direktesending på iFinnmark.no fra den gamle trykkerihallen til Finnmarken i Vadsø.

iFinnmark har alle journalister i sving denne dagen og kvelden for å klare å levere den mest omfattende dekningen noen gang.

Ansvarlig redaktør i Finnmarken, Anniken Renslo Sandvik, gleder seg til stort til sendingen.

– Det blir en fin symbolikk i det å fylle opp den gamle pressehallen med nytt, digitalt innhold, sier hun.

Utegående reportere

Det vil også bli valgvake i lokalet, som er åpen for publikum. Flere politikere har allerede varslet sin ankomst til valgvaken.

I tillegg vil utegående reportere være til stede i blant annet Alta, Sør-Varanger, Hammerfest og Oslo. Her vil de komme inn med direkte stemningsrapporter etter hvert som resultatene tikker inn i stortings- og sametingsvalget.

Valgeksperter vil delta i studio, og via video, og valgresultatene vil fortløpende komme inn i sendingen.

Oppdaterer fortløpende

KLAR SOM ET EGG: Prosjektleder Tor Kjetil Kristoffersen gleder seg stort til valgmaraton på iFinnmark.

KLAR SOM ET EGG: Prosjektleder Tor Kjetil Kristoffersen gleder seg stort til valgmaraton på iFinnmark.

 

Desken er også bemannet fullt opp og alt av resultater og reaksjoner vil fortløpende komme ut på iFinnmark valgkvelden og natta.

– Vi har aldri gjort et så stort rigg som dette, og vi har alle våre ressurser i sving for å klare å levere dette, sier prosjektleder for valgkvelden, nyhetsredaktør Tor Kjetil Kristoffersen.

Oddgeir Isaksen og Vanja Skotnes skal lede direktesendingen, og ringreven Alf Helge Jensen vil komme med analyser underveis.

– Vi håper så mange som mulig i Vadsø bruker valgkvelden sammen med oss, og at alle andre følger sendingen på iFinnmark, sier redaktør Sandvik.

Artikkeltags