Utskjelt flyselskap melder om nye avganger mellom Finnmark og Oslo

NYTT BEKJENTSKAP: Fra midten av desember kan reisende i Alta og Kirkenes velge et nytt alternativ når de skal til Oslo. Wizz Air oppretter flere ruter mellom hovedstaden og de to  byene i Finnmakrk.

NYTT BEKJENTSKAP: Fra midten av desember kan reisende i Alta og Kirkenes velge et nytt alternativ når de skal til Oslo. Wizz Air oppretter flere ruter mellom hovedstaden og de to byene i Finnmakrk. Foto:

Det mye omtalte flyselskapet skal fra desember lande og lette på flyplassene i Alta og Kirkenes.

DEL

(iFinnmark) – Vi er glade for å åpne ytterligere tre ruter i vår stadig voksende satsing på det norske innenriksmarkedet. Samtidig åpner vi en del ruter tidligere enn planlagt for å sikre at det er tilstrekkelig tilbud av innenlandske flyruter for våre norske passasjerer. Med dette sørger vi for at alle de som ønsker å reise hjem til jul kan få det til. Vi gleder oss til å se gamle og nye passasjerer om bord på våre fly veldig snart, sier kommunikasjonssjef i Wizz Air, Andras Rado, i en pressemelding.

Flyselskapet åpner tre nye innenlandsruter mellom Oslo – Haugesund, Oslo – Alta og Oslo – Kirkenes.

Utvider satsingen

De skriver i sin kunngjøring at dette understreker selskapets ønske om å fortsette satsingen på det norske innenriksnettet.

Ved å åpne de allerede annonserte rutene på et tidligere tidspunkt, ønsker Wizz Air å bidra til at venner og familier kan feire julehøytiden med venner og kjære, i en vanskelig tid.

– De nye rutene er nok et eksempel på at Wizz Air fortsetter å tilby norske flypassasjerer enda flere reisemuligheter. Totalt knytter selskapet Norge med resten av Europa på 61 ruter. I tillegg er Wizz Air det grønneste alternativet for flyreiser på de 15 innenlandsrutene, skriver de i pressemeldingen.

NYE RUTER: Slik skal Wizz Air fly i tiden som kommer i Norge.

NYE RUTER: Slik skal Wizz Air fly i tiden som kommer i Norge.

Flere avganger

Selskapet melder at de skal ha tre avganger i uken mellom Oslo og Kirkenes, mens de mellom Alta og Oslo skal ha fire avganger i uken.

I Kirkenes starter de aktiviteten fra 15. desember, mens de starter opp i Alta fra 18. desember. Billettprisene vil ifølge selskapet være fra 99 kroner og oppover.

– De nye rutene er nok et eksempel på at Wizz Air fortsetter å tilby norske flypassasjerer enda flere reisemuligheter. Totalt knytter selskapet Norge med resten av Europa på 61 ruter. I tillegg er Wizz Air det grønneste alternativet for flyreiser på de 15 innenlandsrutene, skriver selskapet i sin pressemelding.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken