UP har stått langs flere strekninger tirsdag. Det kostet flesk for mange

FART, RUS OG MOBIL: UP var ute på veien flere steder i Finnmark tirsdag 18. februar. De sjekket både fart, rus og mobilbruk denne dagen. Det ble gitt ut flere forenklet forelegg.

FART, RUS OG MOBIL: UP var ute på veien flere steder i Finnmark tirsdag 18. februar. De sjekket både fart, rus og mobilbruk denne dagen. Det ble gitt ut flere forenklet forelegg. Foto:

DEL

(iFinnmark) UP har tirsdag gjennomført fartskontroll ved Elvestrand i Alta. Én bilist stoppet for fart og et forenklet forelegg ble skrevet ut. Hastigheten ble målt til 61 kilometer i timen i 50-sonen. Det har en bøtesats på 3800 kroner og 2 prikker på førekortet.

Det ble også avholdt laser fartskontroll på RV 92 like vest for Karasjok sentrum. Resultatet her ble 6 forenklede forelegg utstedt for fart. Høyeste fart 72 kilometer i timen i skiltet 60-sone. Det har en bøtesats på 3800 kroner og 2 prikker på førekortet.

Også i Kirkene har UP gjennomført promillekontroll på E6 mellom Hesseng og Kirkenes. Her ble resultatet 39 kontrollerte, og ingen reaksjoner

Sør-Varanger UP har gjennomført laser fartskontroll i skiltet 40-sone ved Sandnes tettsted. Her ble resultatet 6 forenklede forelegg utstedt for fartsovertredelser, med høyeste fart målt på 54 kilometer i timen. Det har en bøtesats på 3800 kroner og 2 prikker på førekortet.

Det ble også gitt ett forenklet forelegg for mobilbruk.

UP har i tillegg hatt trafikkontroll med hovedvekt på rus og dokumenter på E6 i Rafsbotn, Alta. Resultat er 57 kontrollerte , ingen reaksjoner.

Artikkeltags