Tenåringsjente med lettere skader etter UTV-ulykke

TO KJØRETØY INVOLVERT: Det var to unge sjåfører som var involvert i ulykken i Alta tirsdag ettermiddag. En av førerne ble fraktet til sykehus, og det meldes om at jenta er lettere skadet.

TO KJØRETØY INVOLVERT: Det var to unge sjåfører som var involvert i ulykken i Alta tirsdag ettermiddag. En av førerne ble fraktet til sykehus, og det meldes om at jenta er lettere skadet. Foto:

Finnmarkssykehuset melder at den unge kvinnen som var involvert i en UTV-ulykke i Alta tirsdag ettermiddag, er stabil

DEL

(iFinnmark) – Hun er lettere skadet og stabil, sier Malene Nicolaysen, kommunikasjonsrådgiver ved Finnmarkssykehuset.

Det var tirsdag ettermiddag at to tenåringer var involvert i en UTV-ulykke på Amtmansnesveien ved Bull-kaia i Alta. De førte hvert sitt kjøretøy, da den ene av dem skulle ta en forbikjøring som gikk galt ifølge politiet.

Det hele endte opp med at den ene UTV-en havnet mot en stolpe i grøfta, mens den andre ble stående på tvers over veien. Jenta i tenårene ble fraktet til Hammerfest sykehus med lettere skader, og er foreløpig fremdeles innlagt, men tilstanden er altså stabil, opplyser Finnmarkssykehuset.

– Det kunne gått verre, men det ser ut som det har gått bra i forhold til hvordan det ser ut, sa politiets innsatsleder på stedet, Martin Imrik, tirsdag ettermiddag.

Artikkeltags