(iFinnmark)

Støy på en privat adresse i Kirkenes hvor mindreårige var samlet, ble meldt inn til politiet sent fredag. Politiet dro til adressen og ba ungdommene roe seg.

Nærmere midnatt rykket politiet ut til en adresse i Vardø og avsluttet en annen bråkete fest. Omtrent samtidig ble det meldt om feststøy i Alta. Politiet dro til privatboligen og gjestene dempet raskt musikken.

Også på Arones måtte politiet skru ned lyden noen hakk. Flere klagde på feststøy og høy musikk fra samme private adresse. Vedkommende fikk pålegg om å dempe seg.

Klager kom inn på to private adresser i Hammerfest. På den ene var det rolig da politiet kom. På den andre ble det gitt pålegg om å dempe musikken.

Politiets operasjonsleder Jannicke Silseth Eide har ikke oversikt over hvor mange mennesker som var på festene. Hun sier politiet gir råd om smittevern hvis de oppdager mye folk på én adresse.

Støy i forbindelse med oppussing ble meldt inn i elleve-tiden fredag kveld i Hammerfest. Vedkommende ble bedt om å avslutte arbeidet og forholde seg til bestemmelsen om nattero mellom klokken 23:00 og 06:00.