Juniorene i klubben har vært sterke hele sesongen og utmerket seg i flere ritt, de har sett fram til dette rittet og stilte til start spente og med litt nerver, får vi vite av Jan-Olav Olsen i NIL sykkel.

– Skaidi Xtreme er et hardt, tøft og ekstremt ritt hvor syklistene virkelig får testet form og ferdigheter i flott terreng. Juniorene våre slo til igjen og syklet seg inn på pallen, sier han.

Noah Pettersen syklet sterkt og vant klassen «gutter 13–14 år». Jørgen Strøm imponerte og syklet inn til seier i «gutter 15–16 år» Fredrik Nilsen kom inn bak lagkompisen, og tok 2.-plassen i samme klasse. 

– Disse guttene holder et høyt nivå og vi gleder oss til og se de utvikle seg fram mot neste sesong, sier han videre.

Seniorsyklistene fullførte alle det tøffe rittet. Noen fikk tekniske problemer underveis, men alle holdt humøret oppe og fullførte.

Charlotte Åsland imponerte alle og syklet inn til 2. plass i klassen «kvinner 20-29».

- Charlotte er relativt fersk på terrengsykkel. Dette er første sesongen hennes og hun meldte seg på for å få en skikkelig test nå på slutten av sesongen. Vi gleder oss over hennes prestasjon, hun er en super ambassadør for klubben og vi håper hun kan inspirere flere damer til og bli med klubben på treninger og i tillegg sykle ritt, sier Olsen avslutningsvis til Kronstadposten.