Gå til sidens hovedinnhold

Natt til søndag: Advarsler, bøter og førerkortbeslag

Flere meldinger fra trafikken i Finnmark natt til søndag.

(iFinnmark)

Politiet i Finnmark har natt til søndag hatt flere saker i forbindelse med trafikksikkerhet.

– Det er litt tilfeldig at det har vært en del meldinger fra trafikken natt til søndag. Men det er lørdag kveld, folk har fri og er ute og kjører, sier operasjonsleder Robin Fure til iFinnmark.

Kvart på ett melder politiet i Finnmark at en fører av en personbil i Berlevåg har fått en kraftig advarsel for uvettig kjøring.

Sjåføren har ifølge politiet blitt gjort oppmerksom på at det neste gang vil bli opprettet en sak. Sjåføren «skal ha forstått budskapet», skriver politiet.

Les også

Mann pissa i gangen. Da patruljen kom, sov han i en putekasse – måtte overnatte hos politiet

Mistet lappen

På Sandnes i Sør-Varanger har en personbilsjåfør fått pålegg om å parkere bilen fram til ulovlig film på ruter og skilt er fjernet.

Klokken 02:16 melder politiet at det er avholdt trafikkontroll i Rypefjord i Hammerfest kommune. Resultatet ble ett førerkortbeslag grunnet for mange prikker.

Hastigheten var 56 kilometer i timen i 50-sonen.

Litt seinere på natta melder politiet at en fører av en personbil i Alta har blitt stanset og fått forelegg på 2.750 kroner for ulovlig solfilm på rutene.

Sladdet - fikk advarsel

I Vadsø fikk en ung kvinnelig sjåfør advarsel for å ha sladdet med en personbil på en parkeringsplass, melder politiet klokken 03:39.

– Hun sladda inn på et åpent område der det ikke var folk, sier Fure.

En mann i midten av 20-årene ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand. Førerkortet ble beslaglagt, skriver politiet klokken 05:02

Klokken 05:38 meldes det at en fører av en mopedbil ilagt et forenklet forelegg for ulovlig solfilm på rutene. Vedkommende har fått et lignende forelegg for noen måneder siden for samme type forhold.

I sekstida var patruljen i Alta ute og snakket med tre personer som gikk langs E6 uten refleksvest. Det sluttet de med, opplyser operasjonsleder Fure.

Kommentarer til denne saken