Kokkejævel selger deler av serveringsstedet: Trenger ikke være like pen og trivelig som meg

BLOGGER: Asbjørn Sandøy har fulgt sin egen drøm, og nå ønsker han å slippe nye krefter til - delvis. Foto: Erlend Hykkerud

BLOGGER: Asbjørn Sandøy har fulgt sin egen drøm, og nå ønsker han å slippe nye krefter til - delvis. Foto: Erlend Hykkerud

Legger ut Hoftepluss for salg.

DEL

(iFinnmark) Kokkejævel skriver selv dette på sin blogg mandag. Han påpeker at han ikke selger alt, men er villig til å tilby riktig person opptil 24 prosent eierskap.

– Hoftepluss ble skapt av kreativitet og oppriktig kjærlighet til lokal og hjemmelaget mat. Jeg ønsker å finne en person med minst like store kulinariske ever som jeg selv innehar for å føre bedriften videre. Slike folk vokser kanskje ikke på trær, men kanskje et mulig eierskap kunne vekke gnisten i den rette personen, sier Asbjørn Sandøy til iFinnmark.

På bloggen spøker han med at vedkommende nødvendigvis ikke trenger å være like pen og trivelig som han selv:

«Jeg har kommet til et punkt der jeg innser at det hadde vært deilig med litt friskt, sildrende blod inn i driften av Hoftepluss og FyFader. En person med både evne og vilje til å jobbe for å videreutvikle konseptet slik at vi kan bli enda bedre og enda større. En kjøkkensjef med ambisjoner, og som vet at suksess ikke blir til mellom 08:00 og 16:00. Jeg søker rett og slett en yngre utgave av meg selv. Kanskje ikke like pen og trivelig, det blir nok umulig, men like hardtarbeidende, målrettet og ambisiøs», skriver han.

Ifølge proff.no ble Hoftepluss stiftet i 2013 og har 20 ansatte. Spisestedet holder til på Amfi i Alta.

Artikkeltags