Kinaputter på fest, hagesoving og utagerende atferd: Dette skjedde mens du sov

Det har vært litt bråk knyttet til fester og utelivet rundt i store deler av Finnmark natt til søndag.

DEL

(iFinnmark) I Kirkenes fikk politiet klokka 01:38 i natt melding om at en beruset mann hadde lagt seg for å sove i hagen utenfor en privat adresse. Patruljen var på stedet, og mannen gikk hjem til sin egen familie, som bodde like i nærheten.

En time senere rykket politiet i Vadsø ut etter melding om ordensforstyrrelse utenfor et utested i byen. To personer var utagerende fordi de ikke kom inn på nevnte utested. De fikk pålegg om å forlate stedet av patruljen, noe de etterkom.

Litt over klokka 03:00 kom en politipatrulje i Hammerfest over to personer, en mann og en kvinne som var «verbal uenige». Begge ble ilagt pålegg om å holde seg borte fra sentrum. Noe de begge etterkom og gikk hver sin vei.

Kvart over 04:00 fikk politiet melding om feststøy fra en privatadresse i området Kronstad i Alta. En patrulje var i kontakt med festdeltakerne, og det ble gitt pålegg om å dempe festbråket på adressen.

Rundt klokka 05:00 i dag tidlig dro en politipatrulje ut etter melding om feststøy og smell i Kautokeino. Smellene skal ha kommet fra kinaputter. Politiet ga pålegg om å avslutte festen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken