To personer flys til sykehus

Artikkelen er over 1 år gammel

Personbil og trailer i ulykke på E45.

DEL

(iFinnmark) Politiet i Finnmark melder tirsdag kveld om en trafikkulykke på E45, fem mil fra Alta i retning Kautokeino.

En personbil og en trailer er involvert i ulykken. Politiet forteller at ulykken har skjedd i et område omtrent midt imellom Suolovuopmi fjellstue og Masi.

Klokken 22.35 melder politiet at nødetatene og Sea King er på stedet.

– Det er ingen møteulykke, melder Finnmark politidistrikt på Twitter.

Personbilen skal ha kjørt i bakdelen av traileren da traileren skulle svinge av veien, ifølge politiet tirsdag. Ifølge sjåføren i personbilen, traff de siden av traileren.

– Vi kjørte ikke i traileren bakfra. Jeg foretok en normal forbikjøring med å blinke og legge meg ut lenge før, og like før jeg nådde traileren, svingte den over uten å blinke eller at man så noe bremselys. Det kan hende lysene var nedsnødd, men jeg har vitner som bekrefter hendelsesforløpet jeg gav politiet.

LES SAKEN: – Jeg så døden i hvitøyet. Det er mirakuløst at det gikk så bra

Blir flydd til sykehus

To personer som har vært involvert i ulykken har fått mindre skader, ifølge politiet. Begge satt i personbilen. De to blir sjekket av en lege som ankom stedet med et Sea King redningshelikopter.

– De to blir flydd til Hammerfest sykehus med helikopteret for nærmere sjekk, men det er ikke mistanke om alvorlige skader, sier operasjonsleder Lars Rune Hagen.

Totalt var det fire personer involvert i ulykken – én person satt i traileren, og tre familiemedlemmer satt i personbilen da ulykken skjedde.

Innsnevring

Andre bilister slipper forbi ulykkesstedet, men mens nødetatene jobber på stedet, vil det være en innsnevring i området.

– Er det store materielle skader?

– Jeg tror ikke det skal være store skader på verken personbilen eller traileren. Om personbilen er kjørbar, er jeg usikker på, men jeg tror det, sier Hagen.

Artikkeltags