(iFinnmark)

Ifølge Altaposten var Hansen ansatt som områdeleder i Boreal.

– Vi har vær i kontakt med de pårørende og blitt enige om at vi kan frigi navnet, sier etterforskningsleder Kristine Hefre Tobro til iFinnmark.

Han ble påkjørt av en buss på en bussholdeplass i Alta sentrum, og ifølge operasjonsleder Einride Hals skal det ha skjedd i forbindelse med en utkjøring fra holdeplassen.

LES OGSÅ: Det sjette arbeidsskadedødsfallet siden 2019

Etterforskes videre

Politiet har etterforsket hendelsen som en ulykke, og etterforskningslederen sier at politiet begynner å danne et bilde av hendelsesforløpet.

– Det gjenstår fortsatt noe etterforskning, og det er for tidlig å si noe om årsaksforholdet, sier hun.

En person er siktet etter ulykken, men Hefre Tobro forklarer at dette er rutine når det har skjedd en dødsulykke der kjøretøy er involvert.

– Personen er siktet med bakgrunn i at vi har tatt beslag i førerkort, men vi betrakter det egentlig som en ulykke, sier etterforskningslederen.

Jobbet som områdeleder og sjåfør

Altaposten skriver at Jøran Hansen ble født i Harstad, og vokste opp i Honningsvåg. Seinere flyttet han til Alta, og jobbet i to perioder i avisa, før han begynte å jobbe i Boreal på permanent basis. Hansen var områdeleder for Alta, Loppa, Kautokeino, Karasjok, Porsanger, Lebesby og Gamvik.

I det siste jobbet han som sjåfør for selskapet, skriver Altaposten.