Dette skjedde i natt

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet var ute og foretok undersøkelser i hele Finnmark.

DEL

(iFinnmark) Politiet opplyser på Twitter at de har avholdt restaurantkontroller en rekke steder. I Hammerfest bemerket politiet at det var mye folk på byen. Det var ikke lik situasjon i Alta.

- Uvanlig lite folk på utestedene. Rolig og ingenting å bemerke, ble resultatet av kontrollen.

Også i Kirkenes, Havøysund, Kautokeino, Lakselv og Honningsvåg har politiet gjennomført kontroller i utelivet, og de melder at alt var ok.

Natten var ellers rolig for politiet. Det meldes om noen mindre hendelser, blant annet vil en mann i 40-årene bli bøtelagt for å ha urinert på offentlig sted i Hammerfest. Mannen ble bortvist fra sentrum.

I Kirkenes ble en mann i slutten av tenårene bortvist fra sentrum frem til ut på dagen søndag, da han hadde vært bråkete på et utested.

I Kirkenes kom det også meldinger fra et festlokale som var utleid privat. Politiet dro ut til stedet og stengte festen, melder Finnmark politidistrikt.

I Hammerfest oppsto det bråk på et utested. Det endte med at to personer uavhengig av hverandre ble bortvist fra stedet, samt gitt pålegg om å holde seg vekk til ut på dagen søndag.

Det ble også meldt om et trafikkuhell i Hammerfest hvor en sjåfør kjørte inn i bilen foran. Den skal ha stoppet noe brått, ifølge opplysninger fra politiet.

- Tre personer involvert, en person sjekkes ved legevakta. Ingen personskader men materielle skader på de involverte bilene, melder politiet i Finnmark.

Artikkeltags