Gjenopptar arbeidet ved Skillemoen

DEL

(iFinnmark) Før helga var det klart at Statnett hevet kontrakten med Jacobsen Elektro på Skillemoen transformatorstasjon, ettersom det ikke var kommet i stand en avtale om det tidskritiske arbeidet for kraftlinja.

Nå har saken fått nok en vending, når Statnett opplyser at de nå har inngått intensjonsavtale med Kivijervi Entreprenrør AS, med mål om å gjenoppta arbeidet ved stasjonen raskest mulig. Alta-firmaet Kivijervi Entreprenør AS har allerede stått for fundamentering og byggearbeidet på Skillemo.

– For raskest mulig å komme i gang igjen har vi valgt å inngå en intensjonsavtale allerede nå, med mål om å inngå en endelig avtale i løpet av høsten, sier Jacob Grønn, prosjektleder for linja mellom Balsfjord og Skaidi.

– Med en intensjonsavtale på plass vil arbeidene kunne starte opp nå, og skulle man mot formodning ikke bli enige om en endelig avtale, så er man likevel kommet et stykke videre, legger Grønn til.

Innen endelig avtale kan inngås, må registreringsforretning med Jacobsen Elektro gjennomføres – for å avklare hva som i detalj er utført og hva som gjenstår.

Artikkeltags