Erna blir stjerna: Også på iFinnmarks instagramkonto

ERNA PÅ MOBILEN: Erna Solberg tar over vår insta med mobilen sin fredag. Her blir hun med på en selfie på Sandfallet ungdomsskole 18. juni 2019.

ERNA PÅ MOBILEN: Erna Solberg tar over vår insta med mobilen sin fredag. Her blir hun med på en selfie på Sandfallet ungdomsskole 18. juni 2019. Foto:

Statsminister Erna Solberg (H) kommer til Alta fredag for å åpne Finnmarksløpets 1200-klasse. Hun tar også over iFinnmarks instagramkonto.

DEL

(iFinnmark) Men aller først skal hun markere den internasjonale kvinnedagen, på UiT, Norges arktiske universitet i Alta. Det skjer klokka 11.45 fredag.

Så haster hun videre, og klokka 13.00 deltar statsministeren på årskonferansen til NHO Arktis. Det er forventet at hun skal holde sin tale ved 13.15-tiden, og skal deretter delta på en samtale på scenen. Konferansen foregår på Scandic Alta.

Klokka 18.50 foretar statsministeren åpningen av Finnmarksløpet FL-1200 i Markedsgata i Alta.

Tett program i Alta for statsministeren altså, og som om ikke det var nok. hele dagen mens hun er i Alta har Erna Solberg tatt over instagramkontoen til iFinnmark. Her vil hun fortløpende poste sine opplevelser i Alta.

    KLAR FOR FINNMARK: Statsminister Erna Solberg kommer til Alta fredag. Trykk på trekanten i videovinduet for å høre hva hun skal gjøre her.

    Artikkeltags