(iFinnmark)

Politiets logg viser at det har vært en relativt rolig natt til søndag. Patruljer har besøkt utesteder i Vadsø og Mehamn og gjennomført kontroller. Begge stedene var det stille og rolig, melder Finnmark politidistrikt på Twitter.

I Hammerfest derimot var det litt mer å gjøre for politiet. En patrulje rykket ut til et utested hvor de måtte bistå fordi en mann i 30-årene slo seg vrang. Først løste det seg, men så kom mannen tilbake da politiet dro.

– Han var utagerende mot dørvakten. Vedkommende ble innbrakt etter politiloven og anmeldes for ordensforstyrrelse av politiet, skriver politiet på Twitter.

I samme by fikk politiet melding om en ung dame som var beruset og nå hadde ramlet og slått seg. «Ambulansen er også kontaktet og kommer til stede for å bistå», skriver politiet om hendelsen. Hvordan det hele endte, framkommer ikke i politiets logg.

Også i Alta har det vært en del å gjøre for politiet. Løpet av natten fikk politiet melding om et mulig pågående innbrudd i en leilighet.

– Politiet på treffer en kjenning i slutten av 20 årene. Er i besittelse av mindre mengde formentlig narkotika og blir anmeldt for besittelse av narkotika, skriver politiet på Twitter.

Tidligere på kvelden fikk politiet melding om en «jente» som er beruset og har ramlet og slått seg.

Enda tidligere på natten ble en mann i 20-årene bortvist fra Alta sentrum. Mannen var beruset og var vanskelig med dørvakten på ett utested.

Politiet i Alta avsluttet også en privatfest.

– Vi håper at naboene nå får litt fred og ro, skriver politiet på Twitter.