Dette skjedde i natt

Politiet i Finnmarks Twitter-meldinger i løpet av natta avslører at politiet har vært i aksjon på flere mindre hendelser over hele fylket.

DEL

(iFinnmark) – Det er ikke store ting, men litt småtteri som har vært i natt. I Hammerfest har det vært litt mer å gjøre enn de andre stedene, sier Lars Rune Hagen, operasjonsleder i Finnmark politidistrikt, til iFinnmark.

Like før ett natt til søndag melder politiet om tre russiske menn i Hammerfest, som ble vurdert som for beruset til å komme inn på et utested av dørvakta. En av dem ble nektet adgang og bedt om å komme tilbake seinere i mer edru tilstand.

Like etter to skriver politiet om knuffing på et utested i Hammerfest. Politiet rykket ut, men den som var mest aktiv i knuffinga skal ha forduftet.

Klokken kvart over tre skriver politiet om en gutt (16) som prøvde å snike seg inn på flere utesteder i Hammerfest. Han var også involvert i knuffing, skriver de. Gutten ble kjørt hjem til foreldrene sine av politiet.

Fikk muntlig beskjed

Like før ett skriver politiet om en utenlandsk sjåfør i Båtsfjord med norsk bil, som ble observert av politiet med for høy hastighet. Sjåføren ble stanset og gitt muntlig beskjed om å ta det med ro.

Kvart over ett skriver politiet om at de har fått melding om brann i et anleggsområde i Varangerbotn. Både brannvesen og politi rykket ut, men det visste seg å være et arrangement med et stort bål.

Ulovlig solfilm

I Alta melder politiet om en bil uten skilt og med ulovlig solfilm. Politiet har opprettet sak. Sjåføren erkjenner straffskyld. Bilen var tidligere begjært avregistrert på grunn av at den ikke var framvist for kontroll.

Politiet melder dessuten om en annen bil med sotete ruter i Alta. Solfilmen ble fjernet fra siderutene på stedet. Politiet oppretter sak.

I halv to-tida skriver politiet om høy og sjenerende musikk på Midtbakken i Alta. Støyen skal ha blitt meldt inn til politiet i ettida. Politiet påla eier om å skru ned volumet.

Flere utelivskontroller

Politiet i Kirkenes har foretatt skjenkekontroll ved Ofelas hvor Barents pride ble arrangert. De skriver rundt midnatt at det var rundt 150 gjester og at alt var i orden.

Rundt halv to melder politiet at de har gjennomført utelivskontroll på flere steder i Vadsø. Det var ingen ting å bemerke, men heller stilt og rolig.

Klokken kvart over to melder politiet om at det er god stemning på kroa på hotellet i Havøysund, etter gjennomført utelivskontroll.

I Mehamn har politiet også vært ute på kontroll, der skal det være stille og rolig.

Artikkeltags