Den ene siktede etter knivstikkingen i Alta har fått endret status som fornærmet

ETTERFORSKER: Politiet var på åstedet med tre personer.

ETTERFORSKER: Politiet var på åstedet med tre personer. Foto:

Fornærmede pekte selv ut gjerningsmannen.

DEL

(iFinnmark) Politiet har nå avhørt alle de involverte i saken og dermed fått dannet seg et bedre bilde av hendelsesforløpet som fant sted den 31.12.19 cirka kokken 18:00.

- Med bakgrunn i dette er status endret fra siktet til fornærmet på den ene av de to mennene som var involvert. Fornærmede er fortsatt på UNN i Tromsø og har blitt operert for de skadene han fikk som følge av hendelsen. Fornærmede ble påført flere knivstikk på ulike deler av kroppen, opplyser etterforskningsleder Steffen Andreassen.

Den siktede ble pågrepet av politiet i går etter at han ble utskrevet fra UNN Tromsø for behandling for ett knivstikk.

– Han er avhørt av politiet og erkjenner ikke straffskyld for å ha knivstukket fornærmede. Fornærmede er avhørt på UNN Tromsø i dag og har der pekt ut siktede som gjerningsmannen som påførte han knivstikkene. Av hensyn til den videre etterforskningen går ikke politiet ut med detaljer om hva som har fremkommet i avhørene av de involverte.

LES OGSÅ: To menn siktet for kroppsskade – Politiet ber vitne melde seg

Siktede vil bli løslatt i løpet av dagen da det etter politiets syn ikke foreligger bevisforspillelsesfare eller gjentakelsesfare.

Han er ilagt besøksforbud ovenfor fornærmede. Bilføreren som plukket opp fornærmede i Bukta og kjørte han til Alta Legevakt har meldt seg til politiet og er avhørt.

Saken etterforskes videre av Felles Etterforskning ved Finnmark Politidistrikt.

Artikkeltags