Babylykke i Alta IF kan gi positiv effekt på fotballbanen

SMÅBARNSFAR: Alta IF-trener Rune Repvik har selv god erfaring med det å bli far. Han tror at hans egne spillere kan få en positiv effekt av å ha blitt far denne uken.

SMÅBARNSFAR: Alta IF-trener Rune Repvik har selv god erfaring med det å bli far. Han tror at hans egne spillere kan få en positiv effekt av å ha blitt far denne uken.

Artikkelen er over 2 år gammel

Både Christian Reginiussen og Eirik Lund Holm er blitt småbarnsfedre etter nest siste serierunde.

DEL

(iFinnmark) Alta IF spilte uavgjort 0–0 borte mot Raufoss på lørdag. Båtsfjordingen Eirik Lund Holm var ikke med i troppen som reiste sørover, ettersom han og hans kjæreste ventet sitt første barn. Christian Reginiussen som var i samme situasjon spilte kampen, men hadde hele tiden en retrett mulighet om hans samboer skulle føde. Søndag og mandag ble henholdsvis Lund Holm og Reginiussen foreldre for første gang. Dermed er begge klare for den siste og svært viktige siste seriekampen hjemme mot Skeid og Tom Nordlie. Det håper tobarnsfar Rune Repvik vil gi laget et løft inn mot sesonginnspurten.

– Først og fremst vet man hva de har vært igjennom, og jeg er utrolig glad på deres vegne. Det å bli foreldre er noe av det største man kan være med på, sier Repvik, som nå har så godt som er en full tropp inn mot lørdagens skjebnekamp.

– Dette er noe som Reginiussen og Lund Holm har ventet på. Så det kan gi en energiboost for dem, og når noen har det bra smitter det ofte over på andre, filosoferer småbarnsfaren.

– Kan slå positivt ut

Båtsfjordingen Eirik Lund Holm gleder seg over å ha blitt far, og ser nå fram mot sesongens siste seriekamp, som med seier forlenger Alta IFs sesong. Han tror at fødselen kan gi positivt utslag på fotballbanen.

– Det er nok mye mulig, mye glede i kroppen nu. Så det kan fort slå positivt ut det, sier Lund Holm.

BLE FAR: Christian Reginiussen og hans samboer ble foreldre for første gang på mandag.

BLE FAR: Christian Reginiussen og hans samboer ble foreldre for første gang på mandag. Foto:

Har ikke bestemt seg

Christian Reginiussen og hans samboer ble foreldre på mandagsmorgen. Midtbanemotoren studerer og bor i Trondheim. Han har ikke enda bestemt seg om han skal reise nordover så kort tid etter fødselen. I en sms sier den nybakte småbarnsfaren at han ikke har tatt en avgjørelse på helga. Det er fokus på mor og barn som står i fokus de nærmeste dagene.

Kvalik er målet

Alta IF innehar 2. plass i 2. divisjon avdeling 1. Beholder de den plassen etter lørdagens seriekamp gir det dem kvalikkamper mot 2.-plassen i avdeling 2. Vinneren her møter laget som ligger 3. sist i 1. divisjon, og en seier her gir plass i neste års 1. divisjon. Først må Alta IF ta poeng mot Skeid på lørdag.

– Vi møter et bra lag, og det har vært mange mål involvert i deres to siste kamper begge veier, forteller Repvik om motstanderen de slo 2–0 borte.

– Men hver kamp lever sitt eget liv, selv om ikke Skeid har så mye å spille for. Jeg håper uansett vi er det laget som viser at man har mest å spille for på lørdag. Vi har alt i våre egne hender nå, legger Alta IF-treneren til.

Artikkeltags