(iFinnmark)

Natt til søndag var en natt med mye rus og noen voldshendelser i Finnmark. Blant det som har skjedd gjennom natten melder politet om følgende:

I Hammerfest ble politiet tilkalt etter at en mann i 20-årene var utagerende på et utested. Mannen har ifølge opplysninger politiet har fått, blant annet slått til en dørvakt. Det fremkommer ikke av politiloggen om det er store skader knyttet til hendelsen. Politiet har opprettet sak på forholdet. Mannen sitter fortsatt i arrest søndag morgen. Han slipper ut løpet av formiddagen.

Også i Kvalsund har politiet rykket ut til melding om utagerende person. Politiloggen sier ikke mer om hendelsen.

Likeså i Mehamn fikk politiet melding om en voldshendelse. En patrulje rykket ut. Det virker som om det er to personer involvert, ifølge politiet. De har kun alder på en av personene; mann i 30-årene. Hva som har skjedd mellom partene er høyt uklart for politiet.

Ellers fikk politiet melding om en person som lå på bakken i Kirkenes. Politiet dro ut til stedet og tok hånd om vedkommende.

I Alta har det vært feststøy på to ulike adresse. Politiet har vært innom begge stedene for å dra i bremsa. Politiet anmoder feststemte om å ta vare hverandre.