De er booket til Høstsprell: – Det er en konge plakat i år

BOOKET: Festivalsjef Stig Anton Eliassen liver partyfaktor med Intrigue.

BOOKET: Festivalsjef Stig Anton Eliassen liver partyfaktor med Intrigue. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Alta Event har sluppet nytt navn på plakaten til Høstsprell 2019: Intrigue.

DEL

(iFinnmark) – Vi er storfornøyd med å få tak i Intrigue til Alta. Det er første gang Intrigue spiller på Høstsprell og det var på tide. Er lenge siden bandet har vært i Alta, så nu får vi se de lørdagskvelden på Høstsprell-scenen, sier festivalsjef Stig Anton Eliassen.

Intrigue skapte begrepet «heavyjoik» og betegnes som det eneste bandet i verden i sin sjanger. De trekker fulle hus, og partyfaktoren er meget høy, lover festivalsjefen.

– De har i sin 30-årige karriere opptrådt på de fleste festivaler og konsertscener nord for Polarsirkelen, men ikke Høstsprell, men nu skal vi rocke kvenvikmoen. Det blir fett, sier Eliassen.

Fra før har festivalen booket Vassendgutane, Gunslingers og Too Far Gone. Eliassen sier seg meget fornøyd med årets plakat.

– Det er en konge plakat. Med en slik line up til årets Høstsprell så blir dette et Høstsprell med mega trøkk og høy faktor, det kan vi love dere, sier han,

Salget går også bra: Campen på Høstsprell er allerede snart full, ifølge han.

– Billettsalget går som vanlig kjempe bra, begynner å fylles opp, så her må publikum ikke vente, vi har vært utsolgt 4 år på rad, sier han.

Festivalen holdes siste dag i august.

Artikkeltags