Stjålet bil settes i sammenheng med innbrudd i Alta, utforkjøring ved sennalandet og forduftet sjåfør

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiets operasjonsleder Bjørn Gunnar Johnsen ber vitner som har observert en hvit kassebil i Alta om å ta kontakt med politiet. Vitner som har sett en grønn BMW bes også om å ringe politiet.

DEL

(iFinnmark)  

Søndag morgen fikk politiet melding om en bil i grøfta mellom Leirbotnvann og Sarves på Sennalandet. Trippelvarsling gikk til alle nødetatene, som alle rykket ut til stedet.

Da politiet kom fram til stedet fant de bilen i grøfta med et hjul som var slått av. Bilfører var forduftet. Politiet frykter at personen kan ha tatt seg ut i terrenget og være skadet.

Oppdaget innbrudd i bedrift

Senere melder politiet om et innbrudd hos en bedrift i Alta. Derfra er det blant annet blitt stjålet en bil, samme bil som ligger i grøfta på E6.

– Vi vet ikke omfanget av tyveriet, vi har ikke fått full oversikt ennå. Vi setter innbruddet i sammenheng med trafikkuhellet, sier politiets operasjonsleder Bjørn Gunnar Johnsen.

Politiet ber nå personer som har observert en hvit kassebil som er borttatt fra Aronnes i Alta og kjørt ut av Alta, løpet av natten eller morgenen.

Nok en mystisk utforkjøring

Samme natt har politiet fått melding om en mystisk utforkjøring på Eibymoen i Alta. Der ble en grønn BMW funnet i grøfta i natt. Bilen skal være totalskadd.

Politiets operasjonsleder sier at det er mye rart som ikke synes å være riktig med denne bilen. Den hadde blant annet ikke bilskilt på. Det ble funnet registreringsnummer inne i bilen, men det er uvisst om disse tilhører kjøretøyet. Det ble også funnet et vognkort som var kopiert.

– Vi begynner å se om denne bilen har sammenheng med biler som er stålet i helga og har kjørt av veien, sier Bjørn Gunnar Johnsen.

Politiet ber personer som har opplysninger om den grønne bilen om å ta kontakt med politiet på telefon 02800. Uhellet kan ha skjedd så tidlig som lørdag kveld selv om den ble meldt inn til politiet natt til søndag.

Tips Oss
Telefon: 78 42 86 01, SMS/MMS: IFI til 2005, E-post: tips@ifinnmark.no

Artikkeltags