«Forduftet sjåfør» har kommet til rette

SMADRET: Bilen fikk gjennomgå i en utforkjøring søndag morgen.

SMADRET: Bilen fikk gjennomgå i en utforkjøring søndag morgen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Men politiet er fortsatt på utkikk etter bilføreren.

DEL

(iFinnmark) Politiet lette etter antatt skadet mann etter trafikkuhell som fant sted mellom Leirbotnvann og Sarves i Alta kommune søndag morgen.

Bilen ble funnet i grøfta med et hjul som var slått av. Fører av bilen hadde forduftet før politiets ankomst. Mannen var antatt å være skadet, og man fryktet at han kunne tatt seg ut i terrenget.

Mistenkt for tyveri

Mannen var også mistenkt for å ha stått bak et innbrudd og biltyveri i en bedrift på Aronnes i Alta. Bilen ble senere skadet i nevnte utforkjøring ved Sennalandet. Les mer om det her:

Politiets leteaksjon ble etter hvert avblåst, melder Altaposten. Mannen hadde nemlig blitt tatt med til helsesenteret i Alta av en ambulanse. Derfra hadde den skadde mannen dratt før politiet kom fram.

Etterlyser vitner

Politiet leter fortsatt etter mannen, opplyser politiets operasjonsleder Gunnar Øvergaard til iFinnmark i 16-tiden søndag.

Personer som har observert en hvit kassebil på Aronnes mellom natt til søndag og søndag morgen, bes om å ta kontakt med politiet. Politiet ber også vitner om å ta kontakt dersom de har sett noe til en grønn BMW som er totalvrak på Eibymoen.

Artikkeltags