To år etter starten er entreprenøren kjøpt opp av et Tromsø-firma

NYE EIERE: Codem AS fikk en god start da de startet sin virksomhet i 2015. Jobben som Ståle Koht Hansen og Thomas Gustavsen har gjort sammen med sine ansatte har blitt lagt merke til, og fra 1. november var de formelt kjøpt opp av en større Tromsø-entreprenør.

NYE EIERE: Codem AS fikk en god start da de startet sin virksomhet i 2015. Jobben som Ståle Koht Hansen og Thomas Gustavsen har gjort sammen med sine ansatte har blitt lagt merke til, og fra 1. november var de formelt kjøpt opp av en større Tromsø-entreprenør. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Codem AS ble etablert i 2015, men fra 1. november var det en ny logo på arbeidsklærne til bedriftens ni ansatte.

DEL

(iFinnmark) Consto Anlegg Nord melder i en pressemelding at de har kjøpt opp den Alta-baserte maskinentreprenøren, Comden AS. Fra 1. november ble de ni ansatte innlemmet i maskinentreprenørselskapet Consto Anlegg Nord AS. 

– Dette er et strategisk oppkjøp for å sikre oss bedre fagarbeider-kapasitet og spisskompetanse, opplyser daglig leder Svein-Erik Løvli i Consto Anlegg Nord til consto.no.

LES OGSÅ: Alta-basert entreprenør fikk en drømmestart på Hamnefjell

Codem AS med sine ni ansatte utførte vann-, avløp-, grunn- og riveoppdrag i Nord-Norge. Selskapet var også ett av få selskaper i Troms og Finnmark som er godkjent bedrift for innvendig og utvendig asbestsanering. Det passet godt inn i profilen til Consto Anlegg Nord AS.

– Strategien i anleggsmarkedet er å bygge opp slagkraft slik at vi kan bli en konkurransekraftig og attraktiv aktør også i anleggsmarkedet, sier Løvli i pressemeldingen.

Anleggsselskapet fra Tromsø har i sitt første skikkelige driftsår tre større oppdrag i arbeid. Det er Nord-Tromsø Høydebasseng for Tromsø kommune, E8 Breivika havn for Statens vegvesen og grunnarbeider for boligprosjektet Bjerkaker sjøpark i Tromsø der Consto er totalentreprenør.

– Vi regner med en omsetning på ca. 150 millioner kroner i 2017, men har helt klart større ambisjoner, fastslår daglig leder.

Artikkeltags