Gå til sidens hovedinnhold

To år etter starten er entreprenøren kjøpt opp av et Tromsø-firma

Artikkelen er over 3 år gammel

Codem AS ble etablert i 2015, men fra 1. november var det en ny logo på arbeidsklærne til bedriftens ni ansatte.

(iFinnmark)

Consto Anlegg Nord melder i en pressemelding at de har kjøpt opp den Alta-baserte maskinentreprenøren, Comden AS. Fra 1. november ble de ni ansatte innlemmet i maskinentreprenørselskapet Consto Anlegg Nord AS. 

– Dette er et strategisk oppkjøp for å sikre oss bedre fagarbeider-kapasitet og spisskompetanse, opplyser daglig leder Svein-Erik Løvli i Consto Anlegg Nord til consto.no.

LES OGSÅ: Alta-basert entreprenør fikk en drømmestart på Hamnefjell

Codem AS med sine ni ansatte utførte vann-, avløp-, grunn- og riveoppdrag i Nord-Norge. Selskapet var også ett av få selskaper i Troms og Finnmark som er godkjent bedrift for innvendig og utvendig asbestsanering. Det passet godt inn i profilen til Consto Anlegg Nord AS.

– Strategien i anleggsmarkedet er å bygge opp slagkraft slik at vi kan bli en konkurransekraftig og attraktiv aktør også i anleggsmarkedet, sier Løvli i pressemeldingen.

Anleggsselskapet fra Tromsø har i sitt første skikkelige driftsår tre større oppdrag i arbeid. Det er Nord-Tromsø Høydebasseng for Tromsø kommune, E8 Breivika havn for Statens vegvesen og grunnarbeider for boligprosjektet Bjerkaker sjøpark i Tromsø der Consto er totalentreprenør.

– Vi regner med en omsetning på ca. 150 millioner kroner i 2017, men har helt klart større ambisjoner, fastslår daglig leder.

 

Kommentarer til denne saken