City Scene holder igjen 90s Party-billetter til studentene

Infinity-RETUR: Infinity tok både altaværingene og TV-seerne med storm med sitt forrykende sceneshow under Melodi Grand Prix i 2007. Foto: Morten Albertsen

Infinity-RETUR: Infinity tok både altaværingene og TV-seerne med storm med sitt forrykende sceneshow under Melodi Grand Prix i 2007. Foto: Morten Albertsen

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

(iFinnmark) På få dager har billettene til 90s festen 1. oktober blitt revet bort på rekordtid.

– Vi kan melde om stor interesse og kan allerede nå røpe at vi jobber med nok en lignende kveld på nyåret, da med helt andre artister. Det selges også godt med billetter til de øvrige arrangementene i høst, opplyser City Scene i en pressemelding.

– Det har vært stor interesse for de arrangementene vi har annonsert så langt, og det er selvfølgelig svært gledelig, sier daglig leder Torgeir Ekeland, som også kan røpe at det er holdt av et lite antall billetter til den ekstremt populære 90-tallsfesten, hvor artistene Drömhus, Reset, Infinity og Daze skal opptre.

– Jeg forventet at denne kunne selge ut før studentene våre fikk sjansen til å kjøpe, så vi har holdt av et lite antall billetter som vi vil legge ut for lukket salg til studenter. Men også her vil det være førstemann til mølla, sier Ekeland. Under 20 billetter er i skrivende stund igjen på det ordinære salget.

Det selges også godt med billetter til de øvrige konsertene på høstprogrammet, og det forventes en travel høst på Studenthuset.

– Akkurat nå er det ferietid og litt roligere enn normal, så nå går vi bare rundt og gleder oss at studentene skal kommer tilbake til byen, og gjør det vi kan for å lage et så godt som mulig tilbud i alle våre lokaler. Vi har enda masse spennende planer på lur som vi enda ikke har fått annonsert, blant annet et kjempebra fadderuke-program, sier Ekeland videre i pressemeldingen.

Artikkeltags