Morten Broks i jobb for Finnmarksløpet

Artikkelen er over 3 år gammel

Morten Broks (44) fra Alta har 25 års erfaring som journalist, redaktør og fotograf. Blant annet jobbet han for Altaposten fra 1992 til 1998. Men navlestrengen til Altaposten ble aldri kuttet helt av. Selv om han sluttet i sin faste jobb, så gjør han ennå jobber for lokalavisen.

DEL

I dag har Morten sitt daglige virke i Hovdan.com. Her driver han med kommunikasjonstjenester for ulike aktører. Mest innenfor motor og sport.

Vi traff Morten på kontoret til Finnmarksløpet. Her leier han ut sine tjenester, både internt og eksternt, på femte året. Morten har et stort nettverk i Alta, og det er kanskje det han savnet mest i sin jobb sørpå.

– Der er alt så mye større og det er ikke mulig å få til noe lignende, forteller den alltid blide og engasjerte mediemannen. De som kjenner Morten vet han liker å skape engasjement og oppmerksomhet for å få frem sitt budskap. Som han f.eks. gjorde i forbindelse med endring av motorferdselsloven.

Morten giftet seg med Anja Kartine fra Setesdal i 2012. Paret har to barn og er bosatt på Gjerdrum som ligger mellom Gardermoen og Oslo.

Artikkeltags